TARIEVEN

INTAKE

€53,50

Voordat we kunnen beginnen me jouw gebitsreiniging wordt er eerst een kennismaking ingepland. Er is namelijk ook tijd nodig voor het inrichten van en overbrengen van gegevens naar de patiëntenkaart. Met daarnaast het bespreken van de wensen en het zogenaamde zorgdoel. Ook het invullen van een medische lijst behoort tot de intake om zo volledig inzicht te krijgen in de situatie van de patient. Tijdens de eerste afspraak bij de mondhygiënist wordt er een globale controle uitgevoerd en mogelijk ook een gebitsreiniging.

CONTROLE

€26,75

Tijdens de halfjaarlijkse controle wordt er een grondige controle uitgevoerd en aanvullende tips gegeven voor het verbeteren van de dagelijkse mondzorg. Indien nodig wordt er een behandelplan opgesteld voor verdere behandelingen.

TANDEN BLEKEN

€250,0

Tijdens het tanden bleken bij ons in Amsterdam Oost wordt gekeken naar de persoonlijke situatie en geeft de mondhygiënist adviezen over het best te behalen resultaat. Tandenbleken: hét professionele alternatief voor winkel-bleekmiddelen. Snel & simpel. Geen afdrukken of lepels op maat nodig. Gewoon thuis te gebruiken na de eerste tandartsbehandeling. Exclusief via tandartsen en mondhygiënisten te krijgen. Versterkt glazuur met kaliumnitraat en fluoride. 6% bleekgel, draagtijd 60-90 minuten, 5 à 10 dagen lang.

HYGIENE VOOR KLEINE KINDEREN 2+

VERGOED TOT 18 JAAR

In elk tandje dus ook melktandjes kunnen helaas als gaatjes ontstaan. De tandjes kunnen zelfs bruin worden. Laat de melktandjes altijd goed checken door je mondhygienist. Ook zal er tijdens deze behandeling aandacht besteedt worden aan het wennen en opbouwen van de mondzorg behandeling. Denk aan tanden tellen en het laten zien van alle spulletjes. Dit zorgt er voor dat het kindje op latere leeftijd geen angst creëert voor de tandarts of mondhygienist. Kinderen vanaf 2 jaar zijn al welkom bij de mondhygiënist voor een wen-sessie en extra ondersteunende adviezen aan de ouders. Ook is dit de beste praktijk voor kinderen door vele jaren ervaring die wij hebben hiermee. Ook kindjes kunnen helaas last krijgen van tandsteen en is het soms nodig om tandsteen te verwijderen. Wij voeren een hele lichte gebitsreiniging uit zodat de melktandjes weer gezond worden.

BEUGEL- REINIGING

VERGOED TOT 18 JAAR

Bij de mondhygienist in Amsterdam geven we ook mondzorg aan orthodontie patiënten.Bij kinderen met orthodontie-apparatuur wordt het advies gegeven om elke 3 maanden een bezoek te brengen aan de mondhygiënist voor extra ondersteuning van de mondzorg. Ben je bezig met doorzichtige aligners of beugels dan is een gebitsreiniging ook echt belangrijk en aan te raden elke 3 maanden.

POETSLESSEN

VERGOED TOT 18 JAAR

Jong geleerd is oud gedaan. Wanneer je jong weet hoe je goed moet poetsen heb je hier heel je leven lang plezier van. Wat heerlijk als je gaatjes en tandvlees problemen kan voorkomen toch?

BEHANDELING SLECHTE ADEM

€16 per 5 minuten

Een slechte adem kan erg vervelend zijn. Je hebt hier zelf last van maar mogelijk ook je omgeving. Je bent zelf niet altijd bewust van je slechte adem. Er rust een taboe op, en het kan je onzeker maken. Wanneer je een slechte adem hebt wordt dit vaak veroorzaakt door tandvleesontsteking en bacteriën op je tong en in tandsteen. Meestal als gevolg van een slechte mondhygiëne. Maar een slechte adem kan ook wijzen op andere gezondheidsklachten. Tijdens deze behandeling bestrijden we de symptomen en kijken we naar de oorzaak van jouw slechte adem.

GEBITSREINIGING

€16 PER 5 MINUTEN

Door een regelmatige professionele gebitsreiniging blijven je tanden en tandvlees wit en gezond. Al het tandsteen wordt verwijderd, tandplak en aanslag wordt van je tanden en kiezen weggehaald. Daarna worden je gebit gepolijst zodat deze weer helemaal schoon en glad is. Hoe lang duurt een behandeling? Dit hangt af van de conditie van het gebit. Plan een intake om de prijs nader te bepalen.

KNARSBITJE, SPORTBITJE, HOCKEYBITJE OP MAAT

vanaf € 365

De op maat gemaakte knarsbit en het sportbitje bieden bescherming en comfort voor jouw tanden. Het beschermt je tanden preventief en zorgt voor minder blessures.

MONDZORG VOOR ZWANGEREN

€16 PER 5 MINUTEN

Vooral tijdens de zwangerschap is het belangrijk je gebit goed te onderhouden. Heb je last van bloedend tandvlees tijdens je zwangerschap? Door de wisselende hormoonhuishouding kan dit. In deze behandeling krijg je extra ondersteuning en adviezen voor tijdens je zwangerschap. Ook wordt het gebit volledig gereinigd. Wij adviseren om tijdens de zwangerschap elke 3 maanden het gebit professioneel te laten reinigen. Ook net na de zwangerschap kom je er vaak niet aan toe om een volledige goede mondzorg te handhaven door snelle vermoeidheid of stress. Ook daarvoor is deze behandeling.

PARODONTITIS

NADER TE BEPALEN

Parodontitis is een vergevorderde tandvleesontsteking. Je tandvlees bloed en kan gevoelig zijn. De behandeling is een uitgebreid traject waarin per tand/kies wordt gekeken waar er onder het tandvlees tandsteen verwijderd dient te worden. Het doel van de behandeling is een grondige gebitsreiniging van het gebied rondom de tanden om zo afbraak van het kaakbot te voorkomen.

SEALING

VANAF €41

Sealen is het aanbrengen van een beschermlaag op de kiezen. De beschermlaag op de kiezen biedt extra preventie tegen gaatjes.

FLUORIDE BEHANDLING

€35,20

Een fluoridebehandeling maakt je gebit sterker en zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gaatjes (cariës). Patiënten die een bestralingsbehandeling voor kanker ondergaan, hebben ook baat bij een fluoride behandeling.

VULLING

NADER TE BEPALEN

Het repareren en vullen van kleine gaatjes in de tanden of kiezen.

SPALKDRAAD

NADER TE BEPALEN

Wanneer je een beugelbehandeling hebt gehad, wordt er door de orthodontist vaak een spalkje achter de tanden geplaatst. Dit zorgt er voor dat tanden mooi in positie blijven staan. Is het ijzeren draadje of spalkje achter je tanden kapot of heeft de lijm losgelaten? Neem dan contact op voor de reparatie van je spalkdraad.

BUCCAL FACIAL

NADER TE BEPALEN

Last van stress? De behandeling bestaat uit het weg masseren van stressgebieden rondom het mondgebied en geeft gerichte oefeningen mee als je veel last heb van knarsen en andere stress gerelateerde klachten.

TREATMENT WHITENER TEETH

€16 PER 5 MINUTEN

De behandeling bestaat uit een grondige reiniging met de speciale Profylaxe Master Airlfow. Het speciale poeder heeft elementen van mineralen die ervoor zorgen dat alle kleurstoffen van de tanden worden verwijderd, zodat je tanden weer een mooie witte natuurlijke kleur krijgen.

INSTRUCTIE

€16 PER 5 MINUTEN

Heb je geen idee welke tandenborstel je moet aanschaffen? Of welke tandpasta het best bij je past? Het is belangrijk om goed te kijken naar welke middelen je gebruikt om je gebit goed te kunnen verzorgen. Meer weten? Boek je afspraak gemakkelijk online!

Boek nu

jouw gebitsreiniging inclusief tandsteen verwijderen in amsterdam!

Mondhygieniste Amsterdam | Prijzen

Mondhygieniste Amsterdam | Prijzen

Hier vind je de prijzen van de mondhygieniste Amsterdam. Ben je opzoek naar een mondhygieniste in Amsterdam voor een gebitsreiniging of het voorkomen van problemen aan je gebit? De inspirerende Dental Suite in Amsterdam Oost biedt eindeloze mogelijkheden. 

Mondhygieniste Amsterdam | Prijzen

Mondhygienist Amsterdam Noord

Zoek je vanuit Amsterdam Noord naar een mondhygiënist? Dan is onze praktijk is makkelijk bereikbaar met het OV. Met de auto kan je betaald parkeren voor de deur (op zondag gratis!)

Mondhygienist Amsterdam zuid & Amsterdam Zuidoost

Onze mondhygiëniste praktijk The Dental Suite is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam Zuid of Amsterdam ZuidOost met het Openbaar Vervoer. Op zondag kunt u zelfs gratis voor de deur parkeren. Plan op korte termijn eenvoudig online een afspraak of gebitsreiniging.

Mondhygienist Amsterdam West

Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam West? Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met het OV vanuit Amsterdam West. Een afspraak maak je eenvoudig online en kan vaak al op korte termijn!

Mondhygienist Amsterdam oost

Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam Oost? The Dental Suite is bereikbaar vanuit Amsterdam Oost!

jouw mondhygienist amsterdam oost vind je hier

Mondhygieniste Amsterdam | Prijzen