over | mondhygienist Amsterdam

de praktijk

Wij zijn ook open op zaterdag en in de avonden. Voor al je mondzorg behoeftes ben je hier op het juiste adres! 

Team

Het beste team staat voor je klaar bij 

The Dental Suite! Jouw mondhygienist in Amsterdam!

huisregels

Vind hier alle informatie die je nodig hebt voordat je een afspraak inboekt. Heb je verder nog vragen? Check de FAQ !

Kwaliteit boven alles, OOK onze SERVICE.

5/5

The dental suite

Super!! Vorige week voor het eerst naar de mondhygiënist geweest en meteen een hele fijne ervaring! Sagit nam echt de tijd om te luisteren en heeft daarna stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen. Ze gaf ook hele goede tips mee voor thuis. Mn tanden zijn nooit zo schoon geweest. Super!

Demi van den Ende

5/5

The dental suite

Sagit is een fijne mondhygiënist, ze legt duidelijk het behandelplan uit. De behandeling is vrijwel pijnloos en mijn gebit voelde weer mega fris. Ik kom zeker terug.

 
 

Bart van Turnhout

5/5

The dental suite

Ontzettend vriendelijke mondhygiëniste. Ze biedt professionele hulp en heeft daarnaast ook veel uitgelegd over hoe kleine aanpassingen in je dagelijkse gebruiken al veel verschil kunnen maken. Ik heb er heel veel aan gehad en kom zeker terug!

 

Willemijn Bekkers

The dental suite

5/5

Een zeer sfeervolle praktijk. Ik ben vriendelijk ontvangen en geholpen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Het is een kleinschalige praktijk en hierdoor is het contact persoonlijk. Met een schoon gebit ging ik de deur weer uit. Ik kom zeker terug.

Cindy Schroers

5/5

The dental suite

Plezierige, professionele en zorgvuldige tandheelkundige behandeling. Met een heerlijk schoon gevoel in de mond verlaat ik deze leuke kleine praktijk waar altijd parkeerplaats is voor de deur.

Eduard Neter

Een prachtige praktijk

 

plezante sfeer en

 

hoge kwaliteit van service

 

 

Over | Mondhygienist Amsterdam