mondhygienist amsterdam

Een Spa treatment voor je tanden en een Buccal Face Massage tegen tandenknarsen? Bij The Dental Suite, een prachtig Suite in Amsterdam kun je terecht voor de modernste en hipste behandelingen van deze tijd.

100% gericht op duurzaamheid, geen wegwerp plastics, veel bamboe, een super hip en modern plek waar je terecht kan voor al je basis mondzorg behoeftes. De mondzorg praktijk in Amsterdam is gelegen in het prachtige Amsterdam Oost en aan de rand van het centrum. 


The Dental Suite werkt met de nieuwste apparatuur. Dit betekent dat alle behandelingen met warm water worden uitgevoerd en daardoor het verwijderen van tandsteen zeer aangenaam en comfortabel is voor de ultieme Spa treatment experience! 

Wil je meer weten over deze nieuwe techniek? Check hier alles over  Airflow Prophylaxis Master van EMS.


De praktijk is uitstekend bereikbaar met het OV. Wil je weten hoe je bij ons komt? Check dit dan even hier! Een gebitsreiniging plannen op korte termijn is mogelijk en kan makkelijk en snel online gemaakt worden.

WE VERWELKOMEN JE GRAAG bij de mondhygiënist Amsterdam IN ONZE DENTAL SUITE.

Mondhygieniste amsterdam oost en centrum
Amsterdam Mondhygienist

Contact met de mondhygieniste Amsterdam

waarom naar de mondhygienist amsterdam?

Alle informatie die je moet weten over je gebit kan je vinden bij de mondhygiënist Amsterdam. Waarom moet je naar ons?

 

 

  • Voor de aller nieuwste, beste en fijnste behandelingen van 2022.
  • Om te voorkomen dat je gaatjes krijgt!
  • Zodat we je kunnen helpen tandvlees problemen tegen te gaan.
  • We helpen je met het witter maken van je tanden.
  • Zodat je heel oud kan worden met je eigen mooie tanden!
  • Je vullingen, kronen, facings en bruggen hebben ook onderhoud nodig.
  • Zonder onderhoud gaat het allemaal niet lang mee. Zonde, want je hebt een hoop geld betaald om je gebit waarschijnlijk te laten opknappen bij de tandarts.

Op zoek naar een Mondhygienist in Amsterdam?

Mondhygienist Amsterdam Noord

Kom je vanuit Amsterdam Noord naar de mondhygiëniste praktijk? Dan is onze praktijk is makkelijk bereikbaar met het OV. Met de auto kan je betaald parkeren voor de deur (op zondag gratis!)

Mondhygienist Amsterdam zuid & Amsterdam Zuidoost

Onze mondhygiëniste praktijk is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam Zuid of Amsterdam ZuidOost met het Openbaar Vervoer. Op zondag kunt u zelfs gratis voor de deur parkeren. Plan op korte termijn eenvoudig online een afspraak of gebitsreiniging.

Mondhygienist Amsterdam West

Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam West? Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met het OV vanuit Amsterdam West. Een afspraak maak je eenvoudig online en kan vaak al op korte termijn!